...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΕΠΙΓΕΙΑΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΕΠΙΓΕΙΑΣ

Με επαγγελματισμό και συνέπεια η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην εγκατάσταση και εφαρμογή ολοκληρωμένων συστημάτων κεραιών παντός τύπου καθώς και σε δορυφορικά συστήματα, εξασφαλίζοντας μόνιμη και μακροχρόνια εφαρμογή αποδοτικής και αξιόπιστης λειτουργίας του συστήματος λήψης και διανομής τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σήματος.

Στον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο εφαρμόζουμε πλήρη λύση ξεκικώντας απο την λεπτομερή τεχνική μελέτη, προχωρώντας στην προσεκτική εγκατάσταση καλωδίων σε όλους τους χώρους όπου απαιτειται και ολοκληρώνωντας με την παράδοση του τηλεοπτικού σας συστήματος σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας. Απο απλή ατομική εγκατάσταση επίγειας αναλογικής - ψηφιακής ή δορυφορικής εγκατάστασης εώς τις πλέον σύγχρονες και συνδυασμένες επαγγελματικές λύσεις των προγραμματιζόμενων modular headends για επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχεία. Είτε πρόκειται για νεόχτιστες οικοδομές είτε για υπάρχουσες εγκαταστάσεις εμείς αναλαμβάνουμε την μελέτη και τοποθέτηση παντός είδους τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού εξοπλισμού λήψης και διανομής σήματος καθώς επίσης και τον εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση της υπάρχουσας εγκαταστασης.

Όλες οι παραπάνω εφαρμογές μπορούν να υλοποιηθούν στην οικία και τον επαγγελματικό σας χώρο αλλά και σε τομείς του Δημοσίου και των Ο.Τ.Α., σε περιοχές όπου απαιτείται η τοποθέτηση επαγγελματικών αναμεταδωτών για τη σωστή διανομή της εικόνας στις γύρω περιοχές.

Παράλληλα η εταιρία μας εμπορεύεται μια εκτεταμένη γκάμα υλικών λήψης και διανομής τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σήματος της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας απόλυτα προσαρμοσμένων στα πρότυπα CE και τις διεθνείς πιστοποιήσεις.