...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Αναθέστε μας την υλοποίηση του συστήματος φωτισμού και διαχείρησης ενέργειας και κάντε τους χώρους σας να ξεχωρίζουν σε λειτουργικότητα, σε ασφάλεια, ενεργειακή απόδοση και αισθητική με την εξειδικευμένη τοποθέτηση και εφαρμογή ενός συστήματος διαχείρησης αρχιτεκτονικού και επαγγελματικού φωτισμού και διαχείρησης ενέργειας .

Είτε πρόκειται για την κατοικία σας είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο η εταιρία μας με γνώμονα τις τεχνικές και τις προσωπικές απαιτήσεις που υπάρχουν εφαρμόζει λύσεις άμεσα συνδεδεμένες με την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας.

Κατόπιν μελέτης απο πτυχιούχο Ηλεκτρολόγο - Ηλεκτρονικό μας θα σας προτείνουμε λύσεις και εφαρμογές για τον φωτισμό του επαγγελματικού σας χώρου ή της οικίας σας.

Λύσεις όπως η σωστά μελετημένη ηλεκτρολογική εγκατάσταση και εφαρμογή ενός σύγχρονου και αποδοτικού συστήματος φωτισμού και παράλληλα ενός έξυπνου συστήματος διαχείρησης ενέργειας δεν είναι πολυτέλεια αλλά σωστή επιλογή με σκοπό την άνεση ,την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής στον χώρο σας.

Επιπρόσθετα αναλαμβάνουμε με την ίδια επαγγελματική συνέπεια την μελέτη και εγκατάσταση συστήματος ψυχαγωγίας , για εικόνα και ήχο. Είτε πρόκειται για πάσης φύσεως επαγγελματικό χώρο είτε για την κατοικία σας είμαστε στην διάθεση σας για να υλοποιήσουμε κάθε ανάγκη και επιθυμία σας για εφαρμογές ήχου και φωτισμού.

Ένας ακόμα εξειδικευμένος τομέας στον οποίο προσφέρουμε κάθετη εξυπηρέτηση είναι τα συστήματα αναγγελίας - ειδοποίησης.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την μελέτη, την προμήθεια, την τοποθέτηση και τον έλεγχο άρτιας λειτουργίας για συστήματα ηχητικής και φωνητικής ειδοποίησης - αναγγελίας.

Είτε πρόκειται για ενσωμάτωση σε σύστημα ασφαλείας, πυρασφαλείας ή επίβλεψης επιπέδου χημικών και άλλων ουσιών το επίπεδο των οποίων χρειάζεται παρακολούθηση και ειδοποίηση αν ξεπεραστεί κάποιο όριο είτε για αυτόνομο σύστημα αναγγελίας – ενημέρωσης είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη σε υλικά και υπηρεσίες.

Σε εφαρμογές απλών εγκαταστάσεων ειδοποίησης και αναγγελίας όπως βιοτεχνικοί ή βιομηχανικοί χώροι για τοπική χρήση και διαχείρηση δίχως την ανάγκη συνεχούς επίβλεψης της κατάστασης του συστήματος, δίχως πρόβλημα απο τις ηχητικές δοκιμές και χωρίς την ανάγκη άμεσης ενημέρωσης της στιγμιαίας κατάστασης του συστήματος ή περίπλοκων συστημάτων αναγγελίας τότε η επιλογή είναι Gibon.

Αν απαιτείται αυτόματη δοκιμή, ηχητική ή σιωπηλή των σειρήνων με συνεχής ενημέρωση της κατάστασης της κάθε σειρήνας και αν απαιτείται πλήρης λειτουργικός έλεγχος της κάθε σειρήνας ανα πάσα στιγμή και ταυτόχρονα διαχείρηση παραλληλα με αυτοματισμούς εντολών τότε η επιλογή είναι Pavian.

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε περισσότερα για την ολοκληρωμένη εγκατάσταση και άμεση λειτουργία συστημάτων ήχου και φωτισμού σε εκθέσεις ή σε οικίες, σε επαγγελματικούς και δημόσιους χώρους και έργα ηλεκτροφωτισμού σε υπηρεσίες και Ο.Τ.Α.