...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ CCTV

ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ CCTV

Η εταιρία μας, γνωστή για την εφαρμογή τεχνολογικών καινοτομιών προσφέρει μια ευρεία γκάμα συσκευών και εξαρτημάτων για τη σύνθεση απλών ή πολύπλοκων συστημάτων cctv. Η πληθώρα εφαρμογών περιλαμβάνει ασπρόμαυρες και έγχρωμες σταθερές ή πολυκατευθυντικές ccd κάμερες, ψηφιακούς εγγραφείς dvr σε αυτόνομα συστήματα ή συνδυασμό χρήσης μέσω internet σε pc και dvr μόνιτορ υψηλής ανάλυσης, πολυπλέκτες και επεξεργαστές ψηφιακού σήματος video καθώς και software για τον έλεγχο των συστημάτων μέσω υπολογιστή, για ένα ή πολλούς χρήστες με πλήρη έλεγχο και προγραμματισμό των λειτουργιών και των επιπέδων εξουσιοδότησης.

Απλές εφαρμογές περιλαμβάνουν καταγραφικά συστήματα που ελέγχονται μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή ή μέσω κινητού τηλεφώνου, φυσικά με δυνατότητα επέκτασης των δυνατοτήτων τους όποτε το απαιτήσουν οι συνθήκες, οι ανάγκες προστασίας και οι απαιτήσεις σας.
Οι λύσεις που προσφέρουμε περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και υψηλής τεχνολογίας κάμερες κινητές ή σταθερές, με σταθερό και ρυθμιζόμενο ή zoom φακό και με πολλαπλά επίπεδα προστασίας προσαρμοσμένες σε κάθε σύνθηκη του περιβαλλοντος για το οποίο προορίζονται.
Τέλος, υλοποιώντας εξελιγμένα software ελέγχου cctv συστημάτων, φροντίζουμε ώστε το αποτέλεσμα του συστήματος να σας προσφέρει πλήρη ευελιξία διαχείρησης του υλικού απεικόνησης και καταγραφής καθώς επίσης και πλήρη προσαρμογή στις συνθήκες λειτουργίας που εσείς θέλετε.

 

Κάμερες και μεταφορά εικόνας


Η σημασία του συστήματος επίβλεψης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, cctv, για την ασφάλεια χώρων και ανθρώπων και την αποφυγή αλλά και την επίλυση προβλημάτων είναι σχεδόν καθιερωμένη στις μέρες μας. Αυξανόμενη σημασία αποκτά συνεχώς και ο τομέας της μεταφοράς εικόνας μέσω Internet .

H εταιρία μας υλοποιεί την μελέτη, την εγκατάσταση, την αναβάθμιση και την συντήρηση συστημάτων τηλεόρασης κλειστού κυκλώματος σε κάθε χώρο, απο την οικιακή εγκατάσταση για προστασία και ενημέρωση σας εώς και τον βιομηχανικό χώρο όπου τα οφέλη απο την εγκατάσταση ενός τέτοιου συστήματος είναι πολλαπλά. Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε κάμερες υψηλής τεχνολογίας και συγκρότηση ολοκληρωμένων λύσεων για την επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων ασφαλείας των χώρων σας.

Βάσει των απαιτήσεων και των αναγκών , όπως καθορίζονται απο τις προσωπικές σας επιλογές ή σε συνεργασία με την τεχνική εταιρεία της επιλογής σας , υλοποιούμε κάθε εφαρμογή cctv στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Οι προτεινόμενες λύσεις σχεδιάζονται βάσει λεπτομερούς μελέτης απο έμπειρο και ειδικευμένο τεχνικό προσωπικό πάντα σε συνδυασμό με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό του πελάτη αλλά και βάσει της βελτίωσης κάλυψης των αναγκών ασφάλειας του. Όλες οι εφαρμογές cctv μπορούν να συνδυαστούν προαιρετικά και με την μεταφορά εικόνας μέσω υπολογιστή και κινητού τηλεφώνου, ώστε ο πελάτης να είναι σε θέση να σύνδεθει με το σύστημα του σε 24ωρη βάση.

Επιλεκτικά αναφέρουμε κάποιους απο τους χώρους εφαρμογής της δραστηριότητας της εταιρίας μας όπου αποδεικνύνται τα πολλαπλά οφέλη ενός συστήματος cctv:

 

 • Ένοπλες δυνάμεις.
 • Δημόσιοι οργανισμοί.
 • Τράπεζες.
 • Ασφαλιστικές εταιρίες.
 • Ινστιτούτα και ερευνητικά ιδρύματα.
 • Βιομηχανικές μονάδες.
 • Τεχνικά έργα
 • Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
 • Εκκλησιαστικά ιδρύματα , ναοί.
 • Επιχειρήσεις - Καταστήματα.
 • Αστικές και εξοχικές κατοικίες.