...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Σε μια εποχή με συνεχείς μεταβολές στις ενεργειακές ανάγκες της ανθρωπότητας απο την μεγαλύτερη βιομηχανία εώς το κάθε άτομο η ανάγκη για σταθερή και ασφαλή παραγωγή και αποθήκευση ενέργειας είναι το ζητούμενο σε κάθε εφαρμογή.

Η εταιρία μας και σε συνεργασία με πρωτοπόρες εταιρίες αναλαμβάνει την μελέτη, την προμήθεια, την εγκατάσταση και την συντήρηση φωτοβολταϊκών και αιολικών πάρκων με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Στον τομέα της παραγωγής ενέργειας απο φωτοβολταικά πάρκα, η άρτια υλοποίηση της μελέτης και της εγκατάστασης με τα πολυκρυσταλλικά panel της SCHOTT Solar τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα καί για τοποθέτηση σε οροφή και για τοποθέτηση στο έδαφος, εφαρμόζοντας αυστηρότατες εξωτερικές αλλά και εσωτερικές προδιαγραφές σας εγγυάται την απόδοση της επένδυσης σας σύμφωνα με τις προδιαγραφές και ελάχιστες ανοχές για τις μικρότερες δυνατές απώλειες. Συνεργάτες οι οποίοι ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην επικερδή δραστηριότητα του μέλλοντος μέσω της παραγωγής ενέργειας απο ανανεώσιμες πηγές, με σύντομη απόσβεση και την καλύτερη δυνατή απόδοση της επένδυσης είναι αυτοί που επιλέγουν την σειρά tracker φωτοβολταϊκων SunCarrier. Η συνεχής ευθυγράμμιση των πάνελ σε σχέση με την στιγμιαία θέση του ήλιου αυξάνει σημαντικά την ενεργειακή απόδοση, μειώνωντας ταυτόχρονα το κόστος της κάθε παραγόμενης κιλοβατώρας. Ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες η σειρά SunCarrier εγγυάται συξημένη απόδοση σε σχέση με τις συμβατικές λύσεις της αγοράς. Με όρους ενεργειακής απόδοσης η σειρά SunCarrier είναι πολύ ανώτερη απο άλλα συστήματα όσον αφορά διαστάσεις, την σταθερότητα, την χαμηλή συντήρηση, την αποδοτικότητα και έξυπνα χαρακτηριστικά σχεδίασης. Όλα αυτά το καθιστούν μια ιδιαίτερα επικερδή και κυρίως μεγάλη σε διάρκεια κερδοφορίας επένδυση για το μελλον. Μέσω της συνεχούς εξέλιξης της σειράς προϊόντων μας ενισχύουμε και βελτιστοποιούμε την αξία των προϊόντων που προτείνουμε στους συνεργάτες μας με ευελιξία στις πολλαπλές απαιτήσεις σε σχέση με την αγορά, την τοποθεσία, την τεχνολογία και το περιβάλλον επένδυσης.

Στον τομέα της παραγωγής ενέργειας απο αιολική ενέργεια η εταιρία μας αναλαμβάνει την μελέτη, την προμήθεια, την εγκατάσταση και την συντήρηση των συστημάτων παραγωγής αιολικής ενέργειας WindCarrier, δίχως γρανάζωμα και ταχύτητες, δηλαδή με μειωμένη απώλεια ενέργειας. 
Με χρήση μιάς δωρεάν και ανεξάντλητης πηγής ενέργειας σας παρέχουν υψηλή απόδοση και επικερδή πορεία της επένδυσης σας. Με μηχανολογικά άρτια ηλεκτρονικά και μηχανικά μέρη εξασφαλίζουν αξιοπιστία  και  χαμηλή παραγωγή θορύβου. Χάρη στην τεχνολογία κατασκευής πρσφέρουν απόδοση η οποία δεν εξαρτάται απο την κατεύθυνση του ανέμου και εκκίνηση ακόμα και με χαμηλή ταχύτητα ανέμου απαιτώντας την ελάχιστη δυνατή ανάγκη συντήρησης. 
Προχωρώντας πέρα απο την απλή οικολογική παραγωγή ενέργειας είμαστε σε θέση να προσφέρουμε και την ολοκληρωμένη λύση της αποθήκευσης της. Αναλαμβάνουμε την προμήθεια, την τοποθέτηση και την εξασφάλιση της καλής λειτουργίας των μονάδων συσσωρευτών CellCube. Με τον ισχυρό, ανθεκτικό και χαμηλής συντήρησης συσσωρευτή ενέργειας CellCube ο οποίος εφαρμόζει μεγάλης κλίμακας αποθήκευση ενέργειας με βανάδιο οξειδοαναγωγής, μετά απο χρόνια εξέλιξης απο την Cellstrom GmbH παρουσιάζεται μία μοναδική λύση οικολογικής αποθήκευσης ενέργειας για το μέλλον. Το σύστημα μπαταριών λύνει το πρόβλημα της διαχείρησης ενέργειας εξυπηρετώντας έτσι και την λύση του UPS με χρήση φωτοβολταϊκών στοιχείων και ανεμογεννητριών σε συνθήκες σκότους ή ακόμη και έλλειψης ανέμου. Το σύστημα μπαταριών εξασφαλίζει μια καθαρή, γρήγορη και οικολογική παροχή ενέργειας όποτε το θελήσετε.

Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν: Υψηλή αξιοπιστία, σταθερές συνθήκες αποθήκευσης και ταχύτατους χρόνους σταθερής παροχής σε κάθε ζήτηση. Το σύστημα αποθήκευσης ενέργειας CellCube , μπορεί να ενσωματωθεί σε κάθε δίκτυο διανομής ηλεκτρικού ρεύματος ή/και γραμμή παροχής ενέργειας.

Λύσεις παροχής ενέργειας τις οποίες απολαμβάνετε με το σύστημα CellCube:

 • Ηλεκτρικά οχήματα: Απροβλημάτιστη και συνεχής διαθεσιμότητα ρεύματος για ηλεκτρικό όχημα, για στόλο ηλεκτρικών οχημάτων και για σταθμούς ανεφοδιασμού ηλεκτρικών οχημάτων.

 • Εδεδρική ενέργεια: Άμεσα διαθέσιμη και σταθερής απόδοσης ηλεκτρική ενέργεια την στιγμή που χρειάζεται και με την σταθερότητα απόδοσης που απαιτείται.

 • Ενέργεια στο σημείο που την χρειάζεστε: Ιδανική λύση για επιτόπου παροχή σε δίκτυα τηλεπικοινωνιών, αναμετάδοσης και άλλα σε σημεία όπου δεν υπάρχει δίκτυο ή η παροχή του είναι ασταθής.

 • Ενέργεια σε κτήρια εκτός δικτύου: Σε κτίρια και κτιριακές εγκαταστάσεις μακριά απο το δίκτυο παροχής ρεύματος παρέχει εξασφαλισμένη, σταθερή και χαμηλής συντήρησης λύση συνεχούς τροφοδοσίας ρεύματος.

 • Βιομηχανικές εφαρμογές: Για κάθε ανάγκη εφεδρικής, σταθερής και αδιάλειπτης παροχής ρεύματος (UPS), σε κάθε ανάγκη της βιομηχανίας αποτελεί την ιδανική πλήρως αυτόνομη λύση για απροβλημάτιστη λειτουργία της βιομηχανικής μονάδας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας ενημερώνουμε:

Δικαιολογητικά για σταθμούς Α.Π.Ε. και Σ.Η.Θ.Υ.Α.

 • Τοπογραφικό 1:5000 ΓΥΣ της θέσης εγκατάστασης του σταθμού.
 • Τίτλος κυριότητας ή νόμιμης κατοχής του χώρου εγκατάστασης.
 • Τεχνικά χαρακτηριστικά και πιστοποιήσεις του εξοπλισμού.
 • Στοιχεία Μ/Σ ανύψωσης (για σύνδεση στη ΜΤ).
 • Μονογραμμικό ηλεκτρολογικό σχέδιο σύνδεσης του σταθμού (θα παρουσιάζεται λεπτομερώς ο σημαντικός εξοπλισμός της εγκατάστασης, οι μονάδες παραγωγής με διακριτή αρίθμηση, οι Μ/Σ ανύψωσης τάσης, οι διατάξεις αντιστάθμισης και τα μέσα απόζευξης και προστασίας).
 • Σύντομη τεχνική περιγραφή με αναφορά στην χρησιμοποιούμενη πρωτη ύλη (για σταθμούς βιομάζας).

Όλα τα παραπάνω έγγραφα πρέπει να υποβάλλοντα σε τρία αντίτυπα.