...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ PARADOX

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ PARADOX

Η εταιρία μας διαθέτει πληρέστατη επιλογή συστημάτων ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών για τη σωστή εξασφάλιση της ασφάλειας των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σας αλλά και για την προστασία των αγαπημένων σας ανθρώπων.
Αναλαμβάνουμε εξειδικευμένη μελέτη σύμφωνα με τις ανάγκες ασφαλείας σας προσαρμοσμένη σε κάθε είδος χώρου όπως οικίες, καταστήματα, εργοστάσια, σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, στρατόπεδα, εσωτερικούς και υπαίθριους επαγγελματικούς χώρους και πολλά άλλα μέρη.

Εγκαθιστώντας τα πλέον εξελιγμένα συστήματα εσωτερικής και εξωτερικής προστασίας σε συνδυασμό με την τηλεφωνική ενημέρωση σχετικά με την σειρά των συμβάντων, σας εγγυώμαστε την ασφάλεια της περιουσίας και των αγαπημένων σας προσώπων. Όλα προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες ασφάλειας. Επιπρόσθετα με την υποστήριξη της εταιρείας SECTOR Security σας παρέχουμε όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες φύλαξης και ενημέρωσης της κατάστασης του συστήματος σας σε 24ωρη βάση.

Η εταιρεία μας τοποθετεί κέντρα ελέγχου συναγερμού και παρελκόμενα τελευταίας τεχνολογίας από καταξιωμένους διεθνείς οίκους κατασκευής ηλεκτρονικών συστημάτων, πάντα με συνεχή αναζήτηση νέων υλικών με τεχνολογία αιχμής και σε συνδυασμό με τη σωστή σχέση κόστους - απόδοσης για εσάς.