...

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

TIBOR

TIBOR

Το ασύρματο σύστημα δημόσιας αναγγελίας Tibor απο την εταιρία Telegrafia αποτελεί την κατάλληλη εφαρμογή για αναγγελία - ενημέρωση σε χώρους ή περιοχές όπου για οποιονδήποτε λόγο δεν είναι δυνατή η όδευση καλώδιων ή η εκμετάλλευση της υπάρχουσας καλωδίωσης. Χάρη στην κλιμακωτή διάταξη της φιλοσοφίας λειτουργίας του μπορεί να τοποθετηθεί σε βασικές εγκαταστάσεις ενός χωριού και να αναβαθμιστεί ή να καλύψει άμεσα τις ανάγκες μιάς μεγάλης πάλης καθώς επίσης και να προσφέρει ιδανική κάλυψη χώρων όπως εκθεσιακά και αθλητικά κέντρα, αεροδρόμια, βιομηχανικοί χώροι και άλλα.

Είναι πλήρως συμβατό με τις ηλεκτρονικές σειρήνες Pavian και Gibon αλλά και με άλλα συστήματα αναγγελίας. Επιπλέον αποτελεί πλήρως συμβατή και σημαντική προσθήκη σε συστήματα πυρανίχνευσης, ανίχνευσης τοξικών – χημικών και άλλα. Μεταδίδει ενημερώσεις ή σήματα κινδύνου σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους απο τις ακόλουθες πηγές:

  • Άμεση τοπική σύνδεση μικροφώνου.
  • Έισοδος απο υπολογιστή μέσω εντολής του προγράμματος Vektra.
  • Εισερχόμενα σήματα απο άλλα συστήματα επίβλεψης όπως της Scada, Ezs, Eps κλπ μέσω του προγράμματος Vektra.
  • Εισερχόμενα σήματα απο Η/Υ μέσω δικτύου με το πρόγραμμα Vektra.
  • Άμεση σύνδεση απο κινητά και σταθερά τηλέφωνα, ραδιοφωνικούς σταθμούς, Vhf, δορυφορικά συστήματα επικοινωνίας και άλλα.

Μέσω της αμφίδρομης επικοινωνίας κέντρου – σειρήνων παρέχει συνεχή παρακολούθηση της κατάστασης λειτουργίας του συστήματος και η εφεδρικές μπαταρίες εξασφαλίζουν λειτουργία 72 ωρών σε περίπτωση διακοπής 220ν.